MFTU – Mainstream voor de underground

Gambar mungkin berisi: teks

Over MFTU

MFTU heeft tot doel de ontwikkeling van de muziek te beschermen in de toekomst, als gevolg van ongebreidelde piraterij en ook diverse menggandaan legaliteit, het maken van meer mirisnya het lot van de mensen die op het gebied van muziek werken. Dit project biedt een permanente oplossing voor de hiaten die de toekomst van de muziekindustrie bedreigen.

In de uitbreiding, de zeer traditionele manier, omdat in aanvulling op betrokkenheid van een derde partij, alle royalty wordt niet overgebracht naar de kunstenaars en muzikanten. Daarnaast zijn er veel obstakels zoals de wet die reguleert.

Daarom is het project creëerde een model MFTU royalty betalingen online met behulp van technologie die boven blockchain ethereum gedecentraliseerd netwerk wordt geplaatst. Om glad dit project netten, MFTU ondersteund door dubbele token met de naam “CYFM” (CyberFM) en “MFTU” als een teken dan MFTU zelf.

Waarom is Blockchain?

Blockchain zeer precies in MFTU de selectie van projecten voor het vermogen van decentrale grootboek betrouwbaar in de verdeling van de royalty’s, om het ecosysteem glad te bouwen door MFTU, naast de reeds geteste Blockchain veiligheid, efisiens en transparant, omdat het werd voor het eerst geïntroduceerd in 2008.

MFTU-token

2.png

We hebben een open source online royalty-betaalmodel gemaakt met informatie die door collega’s over de hele wereld is beoordeeld via een gedistribueerd grootboeksysteem. Het Token Ganda-ecosysteem wordt genoemd als “Mainstream For The Underground” “MFTU” -token.

in dit project zullen de geplande CYFM- en MFTU-tokens worden gebruikt als een universeel betaalinstrument dat internationaal wordt geaccepteerd en van nabij zal worden gevolgd. Echter, deze token niet over de rol van de winst en het succes van het bedrijf Cyber ​​FM en ook niet verkocht disitus Token CyberFM of met andere woorden er is geen Initial Coin Offerings (ICO).

De MFTU-token vertegenwoordigt een echt digitale, eerlijke en cryptografische organisatie voor cryptografische prestatierechten voor onafhankelijke artiesten. Bescherm hun rechten en betalingen over de hele wereld!

Smart Contract MFTU token zal ERC-20 norm wordt toegepast maakt gebruik van een bibliotheek van OpenZeppelin die zijn getest en beoordeeld en gecontroleerd grondig door professionele experts in Quantstamp.

Voortgang van het project

Verslag van vooruitgang of ontwikkeling van dit project nam ik direct vanaf de officiële website hier: https://mftu.net/site/progress/ en de volgende is de informatie die ik in mijn artikel heb geschetst:

Bedrijfsplan
Dit bedrijf is 10 jaar oud en staat zelfstandig. Daarnaast heeft dit bedrijf ook elk jaar belangrijke investeerders en consistente inkomsten.

Gebruikersbasis
Als je geen fan bent geworden, bezoek je CyberFM binnenkort! Download dan de applicatie.

Klantenbestand
Een reden voor dit project: CyberFM werd zo overweldigd door de vele artiesten.

Mobiele applicatie
Beschikbaar in de Google Play Store en natuurlijk in de Apple App Store.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazymobile.cyberfm https://itunes.apple.com/us/app/cyber-fm/id828724931?mt=8

Speciale portemonnee (portemonnee)
Registreer onze portemonnee in Hexel. Je krijgt extra voordelen omdat je daar ook tokens kunt uitgeven.

Online verkoper
Token CYFM en MFTU kan al worden verhandeld op een bepaald Exchange, de volgende is een lijst van de Exchange dual deze token: https://mftu.net/site/category/exchanges/

MFTU-team

Voor meer informatie, bezoek je:

Website: https://mftu.net/site/mftu-2/

Whitepapper: httpsmft//.net/site/whitepaper/


Telegram: https://t.me/mftudotnet


Linkedin: https://www.linkedin.com/company/cyber-fm


Facebook: https: //www.facebook .com / cyberfm

Forum gebruikersnaam:

Semokmok

link profiel:

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1856165

ETH:0xf93C1eC0F49d10298A27B9DED495269Ff395666c

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s